Palvelut

Toimimme asiakkaidemme pitkäaikaisena ja luottamuksellisena yhteistyökumppanina. Avustamme erilaisissa oikeudellisissa asioissa sekä yrityksiä että henkilöasiakkaita. Olemme avoimia kaikkelle palautteelle voidaksemme tarjota entistä paremmin asiakkaiden erilaisiin tilanteisiin soveltuvia palveluja.

Palveluidemme hinnoittelussa käytämme normaalin tuntiveloituksen ohella entistä enemmän kiinteähintaisia sopimuksia. Kiinteähintainen sopimus on selkeä, koska palvelumme kokonaishinta on etukäteen eritelty asiakkaalle antamassamme tarjouksessa. Kiinteähintaisia palveluita tarjoamme sekä yrityksille että henkilöasiakkaille.

Sähköiset lakipalvelut

Perinteisten kertaluonteisten toimeksiantojen ohella tarjoamme yrityksille myös sähköisiä palveluita, joiden avulla yritys voi jatkuvasti pysyä ajan tasalla muuttuvasta sääntelystä tai järjestää eri toimintojensa sisäistä valvontaa. Sähköisiin palveluihin kuuluu myös Yrityksen Oma Lakimies, joka auttaa ajankohtaisten kysymysten selvittämisessä ja ratkaisemisessa. Nämä ja muut sähköiset palvelut mahdollistavat yrityksille joustavia tapoja toimia tehokkaasti ja huolehtia samalla lainsäädännöstä johtuvien vaatimusten noudattamisesta.

Voit lukea lisää palveluistamme tai pyytää tarjouksen tilanteeseesi sopivista ratkaisuistamme tällä sivulla olevalla tarjouspyynnöllä.