Hinnasto

Useat palvelumme ovat kiinteähintaisia ja näistä on esimerkkejä alla olevissa taulukoissa. Kiinteähintaisesta palvelusta teemme tällöin etukäteen tarjouksen, jossa on määritelty sitovasti palvelusta laskutettava palkkio, verot ja kustannukset. Viranomaissuoritteista syntyvät maksut veloitetaan aina erikseen. Muissa kuin kiinteähintaisissa sopimuksissa perustuu laskutuksemme toimeksiantoon käytettyyn aikaan. Tavanomaisissa asioissa käytämme laskutusperusteena toimeksiannon vaativuuden mukaan tuntihintaa 120,00 – 180,00€/tunti (Alv 0%).

Yritysten palvelut

Alla olevassa taulukossa on esitetty muutamia hintaesimerkkejä palveluistamme.

PalveluHinta Alv0%
Säännöspäivitys (1 oikeudenala)75,00
Säännöspäivitys (kaikki oikeudenalat), alkaen240,00
Yrityksen oma lakimies, kuukausihinta alkaen65,00
Yrityksen oma lakimies, vuosihinta alkaen210,00
Toiminimen perustaminen130,00
Osakeyhtiön perustaminen260,00
Osakassopimus280,00
Arvonlisäverotuksen ajankohtaista koulutus540,00
Suoramarkkinoinnin sääntely koulutus640,00
Riskienhallinnan koulutus (taloudelliset riskit)890,00

Hintaesimerkit on ilmoitettu tavanomaisista palveluista ilman arvonlisäveroa. Kulloinkin voimassaoleva arvonlisävero ilmoitetaan aina palvelusopimuksessa ja tarjouksissa.

Yksityishenkilöiden palvelut

Tarjoamme useita yksityishenkilöiden palveluita kiinteällä hinnalla, joka kattaa kaikki asiakkaalta veloitettavat palkkiot, verot ja kustannukset. Alla taulukossa on esimerkkejä erilaisista kiinteähintaista palveluistamme, jotka sisältävät neuvottelun ja asiakirjojen laatimisen.

Palvelu (Hinnat alkaen)Hinta
Testamentti160,00
Perukirja 420,00
Avioehtosopimus240,00
Lahjakirja130,00
Kuolinpesän jakosopimus380,00
Velkakirjan laadinta260,00

Tarkempia tietoja kiinteähintaisista palveluistamme on saatavilla oheisella Yhteydenottolomakkeella tai tämän sivun reunassa olevilla yhteystiedoilla.

Erityistä hinnoittelusta

Normaalipalkkiota korkeampaa laskutusperustetta käytetään seuraavissa tilanteissa:

  1. Tehtävä joudutaan suorittamaan säännönmukaisen työajan ulkopuolella, vieraalla kielellä, poikkeuksellisissa olosuhteissa tai erityisen kiireellisenä
  2. Tehtävä on tavanomaista vaikeampi tai sen hoitaminen edellyttää erityistä asiantuntemusta, kokemusta tai ammattitaitoa
  3. Palveluntarjoajalla on tavallista suurempi vastuu taloudellisista tai muista erityisistä syistä.

Annamme mielellämme lisätietoja palveluidemme hinnoittelusta ja ajankohtaiseen asiaasi sopivista ratkaisuistamme. Parhaiten meidät tavoitat asiakaspalvelumme kautta.

Pyydä lisätietoa palvelusta