Ajankohtaista

27.5.2020

Tämä kevät on muuttanut usean yrityksen toimintatapoja, sopimuksia, riskienhallintaa ja muita liiketoiminnan jatkuvuuden kannalta tärkeitä asioita. Osa muutoksista on voitu toteuttaa suunnitellusti, mutta joitain toimenpiteitä on käytännön syistä täytynyt tehdä nopeasti tai poikkeuksellisella tavalla. Tällöin on hyvä käyttää hetki aikaa ja arvioida esimerkiksi miten hyvin henkilötietoja on käsitelty ja suojattu etätyössä, onko asiakassopimusten hinnoitteluehdot ajantasaiset tai voiko pakottava syy (force majeure) oikeuttaa yhteistyösopimuksen muutoksille.

Toinen näkökulma yrityksen toiminnasta päättämiseen on myös erilaiset määräaikaiset joustomahdollisuudet sääntelyssä, joilla pyritään parantamaan yritysten selviämistä pahimpien aikojen yli. Tällaisia joustokohtia on mm. tilinpäätösten hyväksyntä, alkuvuoden 2020 arvonlisäverojen palautus ja työehdoista sopiminen.

Jäikö jokin asia askarruttamaan tai tarvitsetko tietoa johonkin kysymykseesi, niin ota meihin yhteyttä ja etsitään yritysesi tilanteeseen sopiva ratkaisu.

27.6.2018

Suunnitteletko yrityksen perustamista tai yritystoiminnan laajentamista?

Kysy meiltä lisätietoja yrityksen perustamiseen ja yrityksen lakisääteisen hallinnon hoitamiseen. Järjestämme yrityksen hallinnon toivomallasi tavalla ja hoidamme tämän jälkeen yritytyksesi lakisääteisiä velvoitteita. Voit siten keskittyä tehokkaammin suoraan yrityksesi tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen sekä myyntiin. Tarkempia tietoja tilanteeseesi sopivista ratkaisuista saat ottamalla meihin yhteyttä.

29.3.2018

Eu:n uuden tietosuoja-asetuksen soveltaminen alkaa toukokuussa 2018, jolloin tulee uusia vaatimuksia ja nykyisen sääntelyn tarkennuksia henkilötietojen käsittelyyn. Myös seuraamusmaksuja lainvastaisesta henkilötietojen käsittelystä on korotettu, minkä vuoksi on hyvä varmistaa, miten asiakkaista, työntekijöistä, yhteistyökumppaneista ja muista sidosryhmistä voidaan tallentaa henkilötietoja. Tällöin voi arvioida esimerkiksi tarvetta nimittää tietosuojavastaava, tietojen tallennustapa, tietoturva, riskit henkilötietojen käsittelyssä ym. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, kun haluat tarkempaa tietoa yrityksesi tai yhdistyksesi henkilötietojen käsittelystä.

22.12.2017

Hyvää joulua ja menestyksellistä uutta vuotta kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme!

Merry Christmas and a Happy New Year to all our customers!

Wir wünschen Ihnen einen schönen Advent, ein frohes Weichnahtsfest und einen guten Rutsch ins neue Jahr!

07.12.2017

Verohallinto on julkaissut runsaasti päivityksiä vero-ohjeisiinsa. Päivityksiä on tehty sekä sääntelymuutosten takia että tarkentamalla ohjeita viimeaikaisen oikeuskäytännön mukaiseksi.

Tarjoamme tilitoimistoille, kirjanpitäjille ja taloushallinnossa työskenteleville 1.2.2018 asti tilaisuuden päivittää tietoja viimeaikaisista ja myös tulevista veromuutoksista. Voit pyytää tietoja tai tarjouksen sinua tai yritystäsi kiinnostavista aiheista, niin otamme sitten sinuun yhteyttä.

Lisäksi Säännösten päivitys – palvelumme voi helpottaa sinua sääntelyn seuraamisessa, kun tarvitset säännöllisesti tietoa verotuksesta tai myös muista muutoksista sääntelyssä, viranomaisohjeissa ja oikeuskäytännössä.

21.4.2015

Kysy lakimieheltä-palvelu on avattu nettisivuillamme.

Voit kysyä lakimieheltä ajankohtaisista lakiasioistasi. Palvelun käyttöä on maksutonta yrityksille ja yksityishenkilöille. Palveluun liittyvät viestit käsitellään luottamuksellisesti ja tietoja ei luovuteta Grantem Oy:n ulkopuolisille tahoille. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käsittelystä löydät Kysy lakimieheltä sivultamme.

25.9.2014

Palvelutarjontaamme on lisätty tarkastuspalveluita.

Tarkastuspalveluilla autamme yrityksiä tunnistamaan, arvioimaan ja hallitsemaan liiketoimintaan liittyviä riskejä ennakkoon.

Palvelumme on suunniteltu pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka tarvitsevat järjestelmällisen ja kustannustehokkaan apuvälineen riskienhallintaan.

Tarkempia tietoja yrityskohtaisista ratkaisuista on saatavilla Tarkastuspalveluiden – sivulla.

Rekrytointi

Avoimia paikkoja ei ole tällä hetkellä.
Voit lähettää CV:n sekä vapaamuotoisen liitteen osaamisestasi ja itseäsi kiinnostavasti tehtävistä meille sähköpostitse.